Bijzonder
Brabants
worstenbrood

Ons worstebroodje is bekroond!

Het bekroonde woorstebroodje

Brabants worstenbroodje

Bakker Eric maakt heerlijke worstenbroodjes – en we hebben geluk – niet alleen voor bedrijven. Iedereen kan de worstenbroodjes bestellen. De bakkerij bezorgt alleen in Tilburg. Afhalen kan ook.

De smaak van traditie​

Het begon met een worstenbroodje. Nog nooit eerder gebakken. Bakker Eric – toen nog gewoon Eric – wilde wat anders. 

Een prachtig broodje

Eric bleef zijn worstenbroodje perfectioneren. Van het brood ging hij naar het gehakt. Vrienden en familie keurden mee. Elke keer smaakte het beter, maar niet goed genoeg.

Drie ovens en vele tevreden vrienden, familie én klanten verder, is ook Eric eindelijk tevreden – al vraag ik me af voor hoelang.

Per stuk € 1,45

Afhalen op de Jac. van Vollenhovenstraat
Bezorgen alleen in Tilburg en € 4,50 extra

De worstenbroodjes zijn gemaakt met varkensgehakt: vol van smaak en versgebakken. Koud zijn ze nog heerlijk. Wist je dat je worstenbroodjes kunt invriezen en zo 2 maanden kunt bewaren? 

Bestellingen boven de € 50 graag een dag van tevoren doorgeven.

Wist je dat?

Wist je dat het Brabantse worstenbroodje is ontstaan als een manier om vlees te bewaren? Door het vlees in deeg te rollen en bakken bleef het langer houdbaar. In 2016 riep Unesco het Brabants worstenbroodje uit tot immaterieel erfgoed.

De worstenbroodjes van BROODopMAAT zijn nu zo goed dat ze in de finale staan van ‘het lekkerste Brabantse worstenbroodje’.

Online bestellen

Brood bestellen alleen worstebroodjes