Bakkerij
Brood
opmaat

Bijzonder brood van een ambachtelijke bakker

Wat begon met het maken van een worstenbroodje groeide uit tot een eigen bakkerij. Aan huis, dat wel. Eric verkoos de kunst van het bakken boven het kantoor. Nu maakt hij heerlijke broden, voor bedrijven in en rondom Tilburg.

Versgebakken en vol van smaak

Dat bakker Eric hier ‘s nachts voor op moet, vindt ie niet erg. Hij geniet van de nacht, de rust en het werk: het zorgvuldig selecteren van grondstoffen en de precieze bereidingswijze. In een langzaam intuïtief proces maakt hij prachtige producten. De passie voor brood zit diep – en dat proef je.

Over de bakkersformule valt niet te twisten. Dat vindt ie zo mooi aan het vak. De eenvoud van ingrediënten; waarmee je zoiets lekkers op tafel zet. Erics vrouw Monique helpt vaak mee. Ze maakt van alles een wedstrijdje. Samen werken ze hard, maar met liefde en plezier – en nogmaals, dat proef je.

Brood op maat

Eric stelt hoge eisen. Hij is creatief en enthousiast. Zo kan hij precies vertellen waar de smaak van brood zit. En wat perfect past bij welk brood. Als kleine ambachtelijke bakker denkt hij graag mee. Zo probeert hij altijd tot een product te komen wat bij de klant past. Dat maakt zijn producten zo bijzonder.