Bijzonder
Brood
voor bedrijven

Smaakvol en uniek

Bakkerij BROODopMAAT bakt brood voor restaurants, eetcafés, lunchrooms en bedrijven in en rond Tilburg. Eric levert unieke, smaakvolle en ambachtelijke producten. Brood dat perfect past bij je gerechten of binnen je assortiment.

Van appelkruimel tot zuurdesem

De bakker werkt niet met een vast aanbod. Hij maakt wat past bij de wensen van zijn klant. Denk aan het gezonde desembrood, gewoon casino- of roggebrood. Of wat dacht je van een pain du baguette de chocolat et noix (een hele mond vol – zo lekker), ciabatta of panne di patate met kaas en venkel.

Samen tot een goed product komen

De gedachte achter BROODopMAAT is simpel. Eric probeert altijd tot een product te komen dat bij de klant past. Hij gaat graag in gesprek. Samen een idee uitwerken, de juiste smaak vinden en zo tot een product komen waar de klant meer dan tevreden mee is.

Lekker en duurzaam

Grondstoffen kiest de bakker zorgvuldig: geen toevoegingen, alles natuurlijk en onbewerkt. De meelsoorten komen uit Europa. Doordat hij op bestelling werkt, gebruikt de bakker precies wat hij nodig heeft. Geen verspilling. Zo draagt bakkerij BROODopMAAT ook zijn steentje bij aan een beter milieu.